Badkamer meubel Drechtsteden / Zwijndrecht

Badkamer meubel, uitgevoerd in wit HPL met een massief eikenblad. Het eikenblad is gemaakt uit een schaaldeel.

Badkamer meubel eiken
Eiken houten badkamer meubel
Wanden zetten en hout constructie voor badkamer meubel

In de regio Drechtsteden en Zwijndrecht is meubelmaker Huizershout een begrip. Al ruim 8 jaar maakt hij met liefde en vakmanschap houten meubelen, waaronder badkamermeubels.

Huizershout staat bekend om zijn persoonlijke benadering. Hij neemt de tijd om met zijn klanten om tafel te zitten en hun wensen te bespreken. "Ik wil dat mijn klanten een meubel krijgen dat perfect bij hen past," vertelt hij. "Daarom is het belangrijk om goed te luisteren en samen tot een ontwerp te komen."

Voor zijn badkamermeubels gebruikt Huizershout uitsluitend de beste materialen. "Ik wil dat mijn klanten jarenlang plezier hebben van hun badkamermeubel," zegt Leander. "Daarom gebruik ik alleen vochtwerend hout en hoogwaardige lakken."

Huizershout maakt badkamermeubels in alle stijlen, van modern tot klassiek. "Ik wil dat mijn klanten een meubel krijgen dat perfect past bij hun badkamer," zegt hij. "Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de ruimte en de sfeer."

Of je nu een modern badkamermeubel zoekt met strakke lijnen, of een klassiek meubel met sierlijke details: Huizershout kan het voor je maken.

Wil je meer weten over de badkamermeubels van Huizershout? Neem dan contact op via onze contactpagina.