Konijnenhok op maat

Als je dieren houdt moet je daarvoor zorgen, zo ook deze konijnen ren met hok en nachthok. Het hok kan doormiddel van een schuif lade makkelijk worden schoongemaakt. Verder kunnen de konijnen ongestoord een rondje joggen of rustig wat gras knabbelen zonder zich zorgen te hoeven maken voor roofdieren. De gehele ren is omzoomd met stevig gaas en bovenop ligt een anti-roofvogel net. Wilt u uw dieren ook goed verzorgen? Ik kijk graag mee naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor een maatwerk konijnenhok?

Een maatwerk hok biedt meerdere voordelen voor de konijnen alswel de eigenaar. Allereerst is het belangrijk dat de konijnen voldoende ruimte hebben om te lopen en te spelen. Zo hebben zij voldoende beweegruimte, en hoeft u geen bouwmarkt hok neer te zetten die net niet past.

U kunt het konijnenhok precies afstemmen op de specifieke behoeften van uw konijnen, zoals de juiste grootte en indeling. Hierdoor kunnen gezondheidsproblemen worden voorkomen en voele ze zich comfortabel in hun (nacht)verblijf.

Bij een maatwerk konijnenverblijf kiest u de materialen en kleuren. Hierdoor kunt u het zo maken dat hij perfect in uw tuin of grasveld past. En door het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen we voor een lange levensduur van het konijnenhok.

Kies daarom voor Huizershout!

Hoge kwaliteit

Door het gebruik van goed materiaal bent u verzekert van hoge kwaliteit

Advies op maat

Door goed overleg begeleiden we het traject tot in de puntjes. Precies zoals u het wilt.

Vakmanschap

Elk project is uniek. En daarom bieden wij maatwerk aan. De beste oplossing voor uw situatie

Uniek ontwerp

Creatieve en originele ontwerpen die voldoen aan de specifieke smaak en stijl zoals u wenst

Welke maatwerk opties zijn er nog meer?

Er zijn allerlei maatwerk opties beschikbaar voor dierenverblijven. Zo kan ik naast konijnenhokken ook maatwerk kippenhokken, etc. maken, die speciale aanpassingen kunnen bevatten zoals legnesten en zitstokken voor de kippen.

Voor elk buitenverblijf voor dieren is wel iets passends te maken!

Een konijnenverblijf kan zo duurzaam gemaakt worden als u wilt. Zo heeft u minder onderhoud, en kunt u langer genieten van het dierenverblij

De gehele ren is omzoomd met stevig gaas en bovenop kan een anti-roofvogel net geplaats worden. Wilt u uw dieren ook goed verzorgen? Ik kijk graag mee naar de mogelijkheden!

leander-meubelmaker
Naam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.