Deuren afhangen en plaatsen in Dordrecht en omstreek

Wij maken binnen deuren passend en hangen wij netjes af. Zoals ook hier in een nieuwbouw wc & douche deur. Wij gaan altijd voor een passend resultaat!

Stapsgewijs deuren afhangen

Het afhangen van deuren is erg belangrijk bij het installeren van nieuwe deuren of het vervangen van oude deuren. Om een deur correct te kunnen afhangen, is het belangrijk om te weten wat voor type deur je hebt, of het nu een stompe deur is die volledig in het kozijn valt of een opdekdeur die gedeeltelijk in het kozijn ligt.

Voordat we beginnen met het afhangen van de deur, moeten we ervoor zorgen dat de juiste maat van de deur bepaalt op basis van de opening in het kozijn. Daarom meten we zorgvuldig de hoogte en breedte, en houden we rekening met eventuele uitsparingen voor scharnieren en deurbeslag.

Nieuwe deur installeren

Om een nieuwe deur correct te kunnen afhangen, moeten de scharnieren op de juiste manier worden geplaatst in zowel de deur als het kozijn. Daarom zorgen we ervoor dat de scharnieren op gelijke hoogte en afstand van de boven- en onderkant van de deur worden geplaatst. Daana controleren we of de scharnieren goed vastzitten met behulp van schroeven en test of de deur soepel kan openen en sluiten.

Na het plaatsen van de scharnieren in de deur en het kozijn, is het tijd om de deur daadwerkelijk af te hangen. Daarom tillen we de deur voorzichtig op en plaatsen we deze in het kozijn. We zorgen ervoor dat de scharnieren goed in elkaar passen. Als de deur eenmaal op zijn plaats zit, controleren we nogmaals of deze soepel opent en sluit en of deze goed aansluit op het kozijn voordat we het deurbeslag installeren.

Op zoek naar iemand die u kan helpen met het installeren van een deur?

Het werkgebied van Huizershout is in en rond Drechtsteden. Woont u in een straal van 25 km van Zwijndrecht, neem dan zeker even contact op!

leander-meubelmaker
Naam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.