• Portfolio

 • Eettafel bureau in één

Bureau Eettafel

Tafel restauratie

 • Wijn koeler inbouw

foto 3
 • Tuin deuren

foto 6
 • Werkbank op maat

foto 14
 • Kinder Werkbankjes

  Wilt u uw kind heerlijk laten timmeren en zagen? Want jong geleerd is oud gedaan!

kinderwerkbankje
 • Grondkering vervangen

foto 4
 • Vensterbanken plaatsen

Vensterbank Roosendaal
 • Inbouw kasten

Inbouw kasten met wasmachine ombouw
 • Bank 'Eli'

  Mooie zitbank voor bij uw eet tafel? Zonder rugleuning is deze bank makkelijk bezitbaar van elke kant.

Tafel Bank 'Eli
 • Cinewall elegant black wood

foto 16
 • Inbouw kasten

foto 17
 • Decoratie meubelen

  Zoekt u decoratie voor in huis? Wij hebben van alles van Bankjes tot onderzetters tot raam decoratie.

decoratie-hout-bankjes
 • De zaag fiets

  De zaag fiets was een project van twee leerlingen uit 6 vwo van het Wartburg College locatie Guido de Bres. hun doel was om een zaag tafel te maken en een zaagblad te laten rond draaien om vervolgens hout mee te zagen. Zij zijn met de vraag naar ons toegekomen of wij wilden helpen en sponsoren. Uiteraard hebben wij ja gezegd en hebben we hen gratis hout geschonken en hebben hen aanwijzingen gegeven hoe ze het frame het best konden ontwerpen. Vervolgens zijn zij met een ontwerp naar ons terug gekomen en hebben ze met onze hulp de zaag fiets met tafel zaag gerealiseerd. Ze hebben de fiets gemaakt als Prototype voor in Burkina Faso waar een stichting de mensen daar hulp bied en werk voor ze regelt. De organisatie heeft de twee leerlingen benadert om een prototype te maken die ze ook in Burkina Faso zouden kunnen maken met de materialen die ze daar in het land hebben. De twee leerlingen hebben de fiets ook gepresenteerd en de organisatie was erg tevreden met het ontwerp. 

zaagfiets

Recente projecten

steiger houten bank lounge set eethoek

Lounge set

Heeft u wel een mooie plek in de tuin waar u van de zon geniet maar nog geen lounge set? Wij maken ze voor u op maat en maken alles naar uw wens!

europese eikenhout

Eikenhouten Salon tafel

Deze salon tafel is gemaakt van Europees eiken hout met industriële handgrepen. 

Overkaping - tuinhuis - Houthok

Overkapping / Tuinhuis

Douglas overkapping met tuinhuis, ideaal om de fietsen in te zetten of om uw tuin gereedschap op te slaan. In dit geval om het hout voor de houtkachel in op te slaan en te drogen

Zoals u ziet, van ontwerp tot volledige realisatie doen wij! Natuurlijk zo getrouw als mogelijk volgens de tekening

 

vlonder van veen

Vlonder

Dit is een bankirai vlonder van 4 bij 3 meter. Bankirai hout heeft een gemiddelde levensduur van 20-25 jaar daarom gebruiken wij dat vaak als vlonder hout. Ook kunt u kiezen voor duurzame Douglas vlonderplanken maar die hebben een levensduur van 10-15 jaar.

 

Beschoeiing - grondkering

Beschoeiing / grondkering vernieuwen

Ik denk graag met de klant mee en zorg voor een passende maatwerk oplossing, zo ook deze grondkering. De oude verwijderd en de nieuwe geplaatst en de bestrating in orde gemaakt. 

planten bak

Bloemenbak Pallethout of steigerhout

Wij maken uw tuin helemaal af door mooie grote bloembakken. Van de bloembakken kunt u ook een mooie terras afscheiding maken.

Douglas veranda

Douglas veranda

Op palen verhoogde (ca. 50cm van de grond) Douglas veranda. Gebouwd op hardhouten azobé palen(ca. levensduur 25-30jaar), Douglas vlonder planken en een Douglas overkapping met Polycarbonaat kanaal dakplaten en transparante plexiglas ruiten. Inclusief heel de veranda en chalet aan de onderkant afgedicht met Zweeds Douglas Rabbat 'Potdeksel" delen.