Wasmachine ombouw op maat

Bij huizershout bouwen we stijlvolle wasmachinekasten die perfect passen in uw wasruimte. Stijlvol en functioneel design met een hoogwaardige ombouw voor uw wasmachine. Of u nu op zoek bent naar een wasmachinekast met droger of een wasmachinekast met extra opbergruimte, veel is mogelijk!

Uw ideale kast voor wasmiddelen

Door het op maat laten maken van een kast voor al jouw wasmiddelen, creëer je een georganiseerde en overzichtelijke wasruimte. Hierbij kunt u denken aan speciale vakken voor wasverzachter, vlekverwijderaars zoals in deze foto’s. Op deze manier zijn al uw wasmiddelen binnen handbereik en hoeft u niet meer te zoeken.

Kies daarom voor Huizershout!

Hoge kwaliteit

Door het gebruik van goed materiaal bent u verzekert van hoge kwaliteit

Advies op maat

Door goed overleg begeleiden we het traject tot in de puntjes. Precies zoals u het wilt.

Vakmanschap

Elk project is uniek. En daarom bieden wij maatwerk aan. De beste oplossing voor uw situatie

Uniek ontwerp

Creatieve en originele ontwerpen die voldoen aan de specifieke smaak en stijl zoals u wenst

Hoogwaardige ombouw

De hoogwaardige wasmachine ombouw zorgt ervoor dat uw wasmachine perfect past. De wasmachinekast wordt speciaal ontworpen voor uw wasmachine zodat u de ruimte optimaal kunt benutten. Door maatwerk, kun u de kleur en design kiezen die bij uw behoeften past. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Geniet van een opgeruimde wasruimte

Door te kiezen voor een stijlvolle wasmachinekast, geniet u van een opgeruimde wasruimte waarin al uw wasbenodigdheden altijd netjes zijn opgeborgen. Onze kasten bieden niet alleen praktische opbergruimte, maar ook een esthetisch element dat perfect past bij uw stijl.

Wilt u ook een mooie wasruimte?

leander-meubelmaker
Naam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Werkgebied

Huizershout is actief in de regio Drechtsteden, zoals Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Barendrecht.

Woont u in een straal van 25 km vanaf Zwijndrecht, dan kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen. Denk hierbij aan plaatsen zoals: Werkendam, Ridderkerk, Alblasserdam, Kinderdijk en Rotterdam.